2 dana
Trajanje

Opatija 2018

TERMIN PUTOVANJA : 03.03.2018.

Prevoz + Noćenje sa Polupansionom u Hotelu REMISENS KRISTAL****

POLAZAK 03.03.2018. (subota)
CIJENA 129.00 KM / po osobi
UKLJUČENO
Prevoz visokoturističkim autobusom
Noćenje sa polupansionom u hotelu Remisens Kristal**** (dvokrevetne i trokrevetne sobe)
Korištenje bazena sa grijanom morskom vodom
Pratilac iz agencije
Organizaciju putovanja

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije Vuković.

NAPOMENE:

  • Rezervacija određenog mjesta (mjesto po želji u autobusu) je moguća SAMO uz doplatu od 20KM na licu mjesta
  • Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu inosi 18 EUR
  • Za ovo putovanje obavezan je biometrijski pasoš
  • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka
P

Polazak 03.03.2018. (subota)

– Iz Prijedora u 04.00h, ispred hotela Prijedor
– Iz Banjaluke u 05.00h, sa Stare autobuske stanice
– Iz Gradiške u 05.35h, ispred Nestro pumpe
1

1. Dan: 03.03.2018. (subota)

Putovanje u pravcu Zagreba, Rijeke, Opatije. Uz usputne pauze dolazak u Opatiju predviđen u prijepodnevnim časovima (“Prva dama”, “Sankt Jakobi”, “Abbazia”, “Kraljica turizma”, “Biser Jadrana” samo su neka od imena koja Opatija nosi sa savršenom elegancijom, zaštićena zaleđem šumovitih brežuljaka i Učke, ondje gdje se Istri pridružuje Kvarnerska rivijera. Mondenski gradić na Jadranskom moru i centar opatijske rivijere sa bezbroj hotela, prelijepim vilama, šetalištima i parkovima, odličnim plažama…) Po dolasku smještaj u hotel REMISENS KRISTAL****. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti, odmor i kupanje u zatvorenom bazenu sa grijanom morskom vodom ili šetnju prelijepo uređenim šetalištem uz obalu mora. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
2

2. Dan: 04.03. (nedelja)

Doručak. Odjava iz hotela, šetnja i kraće razgledanje Opatije: VILA i PARK ANGIOLINA, PARK SV. JAKOVA, FONTANA HELIJA I SELENE, DJEVOJKA SA GALEBOM, MADONA DEL MARE (Raskošna vegetacija, blaga klima, kao i idilični mediteranski ambijent… Opatijska rivijera ističe jedinstveno šetalište, znameniti lungomare i niz šumskih staza – onih laganih, rekreacijskih, i onih nešto težih, planinarskih, usmjerenih prema Parku prirode Učki.Gradski parkovi Angiolina i sv. Jurja čine parkovnu arhitekturu Opatije. Uz to, Park sv. Jurja ovjenčan je nagradom za najljepši hrvatski park, u dogovoreno vrijeme polazak prema Banjaluci. Dolazak na odredište u večernjim časovima.

Hotel Kristal Opatija

Hotel Kristal****, Opatija

O hotelu

Remisens Hotel Kristal (4*) u Opatiji san je svakog istinskog zaljubljenika u more. Izgrađen na samoj obali, iznad obalnog šetališta Lungomare, ovaj hotel nudi jedinstvene vidike, mirise i zvukove kristalno čistog mora. Od soba na morskoj strani do terase restorana i vlastite plaže, ljepota Mediterana uvijek je nadohvat ruke. Više od polovice od ukupno 130 soba u Remisens Hotelu Kristal ima pogled na kvarnerski zaljev i otoke – poticajna je to kulisa za dobar početak dana.

Vrhunska udobnost i lokacija uz samo more

Osim vrhunskim sadržajima i uslugom, Remisens Hotel Kristal će Vas oduševiti mirnom i opuštenom atmosferom. Hotel raspolaže velikom privatnom plažom opremljenom novim ležaljkama, suncobranima i whirlpoolom savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje na suncu. Ostali sadržaji kao što su SPA zona i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom podižu kategoriju četiri zvjezdice na novu razinu udobnosti.

Hotel Kristal – Opatija

Putovanje u Opatiju

TERMIN PUTOVANJA : 03.03.2018.

OPATIJA

Prevoz + Noćenje sa Polupansionom u Hotelu REMISENS KRISTAL****


Rezervacija i uplata aranžmana može se realizovati:

  • u kancelarijama Turističke agencije Vuković u Prijedoru i Kozarskoj Dubici (kontakt)
  • preko stranice ludipopust.com